tisdag 26 mars 2013

Tips på tandkräm som hjälper!

Hej!

Jag tipsade här för ett par år sedan om en tandkräm som hette Oral B Advantage och som i alla fall hjälpt mig väldigt mycket och så länge jag använde den morgon och kväll uteblev blåsorna fullständigt.
Dessvärre var den redan då väldigt svår att hitta och för nåt år sedan försvann den helt och utgick ur Oral B's sortiment. Men hav tröst.....
Nu har dom släppt en ny tandkräm som även den innehåller tennflouride (som jag tror är det som hjälper då ingen annan tandkräm innehåller det). Den heter Oral B Pro Expert och finns i flera olika varianter. Minns inte det exakta namnet på den jag använder men tror det är "clean mint": Spelar nog inte så stor roll, det viktiga är att den innehåller tennflouride (stannous flouride). Kolla innehållsförteckningen.
Finns i de vanliga affärerna som tex Ica Maxi mfl.
Jag kan såklart inte lova att detta hjälper alla men för mig funkar det klockrent. Inte en blåsa på flera månader. Använder inga andra salvor eller munskölj eller liknande. Endast denna tandkräm.
Tror den kostar 25:- så nog kan det vara värt ett försök.... :)
mvh
/Robban

1 kommentar:

 1. Hej!
  Trist att ingen provat detta tips (eller i så fall inte kommenterat...). Det är ju världens enklaste sak. Inga salvor, inga tabletter, ingen sköljning... Bara borsta morgon och kväll som vanligt men med en annan tandkräm. Självklart kan jag inte garantera att det funkar för alla men med tanke på chansen att slippa plågorna är det väl värt 25:- och ett försök?
  Och nej, jag jobbar inte på Oral B. Tycker bara det är synd att ingen provar och kommenterar när det finns en så enkel lösning...
  Skulle vara kul att få läsa här att nån provat och blivit av med skiten precis som jag.
  Läs mer här och lycka till!
  http://www.oralb.se/products/pro-expert-all-around-protection-clean-mint/

  SvaraRadera