onsdag 24 mars 2010

Är berocca lösningen?

Hej,

Jag är 35 och har haft mindre munsår större delen av mitt liv, men för ca 5 år sedan började jag få rejäla blåsor som blev som köttsår i munnen. Speciellt besvärligt blev de stora blåsorna på tungan, eftersom det blev svårt att prata och äta, pga av smärtorna. Det var lönlöst att gå på något viktigt möte eller anställningsintervju dessa dagar. Jag inser nu att det varit ”Afte” som jag haft.

Sedan 2006 äter jag Berocca ganska så kontinuerligt. Äter nog en brustablett var 3:e dag, men oftare då jag känner förkylningssymptom. Sedan dess har jag inte haft besvär med blåsorna. Som plus i kanten har jag bara haft sjukfrånvaro 2 dagar(men då var jag magsjuk).

Har tidigare varit känslig mot vissa typer av tomater, bananer, men även vissa apelsin juicer (bla God Morgon Juice), men vet inte om det hänger ihop med ”Afte”.

1 kommentar:

  1. För mig gjorde vitamintillskott och speciellt Berocca min afte mycket värre. Jag skrev precis ett inlägg där jag av en anledning abrupt slutade med alla vitamintillskott och samtidigt nästan helt blev av med min afte.

    SvaraRadera