fredag 16 december 2011

Hej! Tipsade förra året om att det finns bedövning att få! Tänkte att jag vill påminna alla om det :) Fråga eran tandläkaren om Lidokain som man kan spraya i munnen. det går mycket lättare att äta.

Sen tänkte jag även fråga om det någon mer som får sådana sår på läpparna som jag har på bilden där. Ett rent helvete att röra på läpparna..

4 kommentarer:

 1. angående bilden. Det där är ej afte. Det där är orsakat av herpes-virus. Fullt möjligt att du har både och.

  SvaraRadera
 2. Jag känner också igen det som herpes. För det brukar jag köpa en salva som heter Herstat (finns på apoteket)och den funkar super. Om jag börjar smörja så fort jag känner minsta lilla stickning i läppen så vänder det.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Det behöver inte vara herpes. Har själv sett ut så där med en fruktansvärd smärta så fort man försökte prata el äta el gud förbjude...skratta! Fick kortisonsalva på recept av en öron-näsa-hals specialist som jag blev skickad till av min husläkare. Det gjordes test om det va herpes och det va det inte och inte heller afte. Smörj läpparna morgon och kväll och om det även sitter inne i munnen så ta lite salva på en topps och dutta på (smakar inte gott). Kan nästa lova dig att du kommer märka stor skillnad ganska fort. Skriv gärna och berätta hur det gått och lycka till :)
  / Carina

  SvaraRadera