tisdag 12 februari 2013

Afte i underlivet

Behöver verkligen ert stöd. Har i hela mitt liv alltid haft afteblåsor i munnen. Nu har jag varit aftefri i flera år, dock har det förflyttat sig, ner till underlivet. Har haft blåsor där nere säkert 15 gånger nu inom loppet av ca 3-4 år (är snart 20). Vissa gånger värre än andra. Första gången jag fick det höll jag på att bryta ihop totalt. Kunde varken gå på toa, sitta, ligga gå eller stå. Visste liksom inte vart jag skulle ta vägen för att jag hade sån extrem jävla smärta. Såg ut som hela underlivet skulle gå sönder och ruttna bort. När det försvann helt efter två veckor så hoppades jag att jag aldrig skulle få genomgå detta igen. Men tur som jag har så fick jag ju såklart det igen.. Jag mår så extremt jävla dåligt av detta och skulle göra precis vad som helst för att slippa den här skiten. (kan säga att jag hellre har munnen full afteblåsor än att ha det där nere, för den smärtan går inte att jämföra med en blåsa i munnen.)
Har ca 7 blåsor i underlivet just nu när jag skriver det här, dock har det varit helt ok med smärtan men nu har det "vita" i blåsorna gått bort och nu gör det nästan ondare än innan. Kan ju vara att det är helt öppna sår. Vet inte vad jag ska ta mig till. Smörjer med xcylocain salva men det gör fruktansvärt ont att smörja på. Orkar inte leva med det här. Har gråtit i dagar för den här skiten. Varför just jag? Hoppas verkligen att ingen annan får uppleva afte i underlivet, kan säga att ni kan va glada att ni har det i munnen hur galet det än låter. Det här är så hemskt att jag bara vill försvinna.. Usch.. behöver verkligen stöd av någon. Ta hand om er.

3 kommentarer:

 1. Hej. Jag hör dig. Jag kanske inte kan förstå detta men de känns som om jag ändå kan det. Ursh vad hemskt. Hur kan det smitta dit? Afte blåsor smittar väl inte så lätt? HAr du varit hos läkare?

  Jag har haft munbsår en persiod och åt då aciklovir tabletter. Dessa var egntligen mot könsherpes. Kan sedda fungera? då tar man en om dagen i förebyggande syfte. Men afte och herpes är ju itne samma sak. Är du säker på att de är afte blåsor och inte herpes?

  Jag äter longovital och b vitamin tabletter. Det hjälper mig. Mitt råd är att gå till gynekolog eller läkare.

  Jättebra att du skrev här så att vi får denna info.
  Ta hand om dig!!!

  SvaraRadera
 2. Hej! Du bör nog kolla upp något som heter Behçets sjukdom. https://reumatikerforbundet.org/reumatism/diagnoser/behcets-sjukdom/

  SvaraRadera
 3. Vad du går igenom verkar vara fruktansvärt. Tänker också att det här inte låter som enbart afte. Har du kollat dig för herpes, om inte kan det vara värt att kolla. Annars kanske du ska kolla upp Behçets sjukdom, som dock är ovanlig.
  Oavsett bör du verkligen gå till gynekolog och läkare!

  Hoppas det ordnar sig!

  SvaraRadera