måndag 6 september 2010

Tror fortfarande på B-Vitamin

Hej

Jag är en kvinna på 36 år och jag har haft Afte så länge jag kan minnas. Jag tycker fortfarande att B-vitamin hjälper mot Afte. Eftersom jag är vegetarian så äter något som heter Mitt val Vegetarian varje dag som innehåller väldigt mycket B2 och B12 som man behöver få i sig när man är vegetarian. Sedan jag började med detta så har jag inte haft just några blåsor alls. Men direkt nästan om jag gör uppehåll så kommer de tillbaka ganska snabbt. Jag borstar tänderna med Zendium Classic också vilket bidrar lite till att de hålls på avstånd.

Ni som undrar så kan man få dem precis överrallt i munnen och i halsen. Jag får dem på läpparna, innanför läpparna, i munjiporna, överrallt innanför kinderna, på tungan, under tungan, på strängarna under tungan, på sidorna av tungan, på tandköttet överrallt, på halsmandlarna, i gomen, och till och med på gomseglet har jag haft dem. De sätter sig precis vart som helst och de gör nästan lika ont överrallt.

Någon sa att rökning och snusning håller Afte borta. Det är ju inget bra alternativ och jag kan inte komma ihåg att jag inte hade några blåsor under perioden då jag rökte. Minns inte om jag hade några blåsor heller. Var rökare i sex år och slutade röka för 13 år sedan. Har efter det förlorat både min mormor och min mamma i lungsjukdomen KOL för att de valde att inte sluta röka. Var av mamma dog förra året. Så att röka för att hålla blåsorna borta är inget jag rekomenderar för rökning ger så många andra onödiga konsekvenser.

Tänk att Afte är så vanligt men ändå vet inte många ens vad det är. Man borde starta en Afte förening eller något. Man borde åka ut och föreläsa om Afte och skriva mer om det i media.
Dessutom hoppas jag man hittar något botemedel mot dessa fruktansvärda smärtsamma, vidriga martyr blåsor snart. Vad tycker ni? Tacksam för att Afte.se finns.

Marie
Http://ihuvudetpamarie.blogspot.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar