måndag 13 augusti 2012

Känner mig så uppgiven...

Jag har alltid kunnat få blåsor. (flåsor kallade jag dom tydligen när jag var liten säger pappa)
Jag är bara så trött på detta. Det gör ju så ont. De senaste 2 åren har det verkligen eskalerat. Jag vet inte varför, vad har jag gjort annorlunda? ingen aning.
Just nu har jag 5 st varav en monster långt bak i munnen- en sådan som värker så att man tror att man har tandverk, ni vet?

Jag vill verkligen rekomendera longovital vitaminerna. Jag tar tre stycken om dagen, sex st om de är "kris".
 Får fortfarande blåsor men de är mindre och stör inte lika mycket. Hade slut på dessa och åt inte på två dagar. Tydligen inte bra. Suck. Har beställt oralmedic. De fungerar ju! men de är dyrt och vitaminerna är dyra.

Kan inte bara någon komma på något miralekmedel mot detta?? Hur svårt ska det va??? Jag funderar på om de kan vara någon brist? Att jag har brist på något i koppen som gör att mitt imunförsvar är försämrat eller något. Någon som gått till läkarem med detta? Är de någon idé?

Läste om någon som hade sååå många fler än mig. typ 20 st i munnen? Jag kan inte ens tänka mig hur det är. Fy va hemskt. :( Lider verkligen me er som har de ännu värre än mig. Kämpa på!

/Uppgiven 26 åring

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Förstår smärtan! har också afte, oftast 1 åt gången. Det finns nästan inget som hjälper! Men för några år sedan träffade/fick jag en jätte bra specialist läkare och (vanlig) läkare, och fick ett bedövningsmedel utskrivet som funkar super duper bra! en 1/3 droppe på blåsan och den bedövar helt! Dock avtar efekten efter 15-25 min. men detta ger mig möjligtheten att äta normalt trots blåsor. 'Det kan vara värt att kämpa med läkare, för det finns hjälp att få mot blåsor!

    SvaraRadera