onsdag 9 januari 2013

Ang oralmedic

Har haft afte hela mitt liv ibland mer och ibland mindre. För min del kommer det ungefär en gång i månaden och då i varierande storlek.
Hur som helst så hade jag för några dagar sedan en ganska stor krater på undeläppenläppen samtidigt som jag ramlade och bet mig på ungefär samma ställa som den befintliga kratern. Jag fick då ett ganska djupt jack samt ett par lite mindre sår och förstod snabbt att mina dagar var räknade. Tänk om den redan befintliga kratern växte ihop med de nya såren och bildade en monsterkrater? Natten gick och morgonen därefter såg det onekligen ut att gå i den riktningen, jag genomled hur som helst dagen. På kvällen pulserade hela läppen och var alldeles tjock. Jag kan säga att jag sov inte många timmar den natten och på morgon var det bara värre. Funderade på att kontakta läkare men surfade istället in på den här bloggen och fick höra om Oralmedic. Jag cyklade till apoteket och betalade gladeligen 140 kr för två topps med lila vätska. Väl hemma penslade jag på hela såret som nu var +10 mm. Det gjorde kopiöst ont och jag fick världens monsterfläskläpp, men nu några timmar senare har fläskläppen lagt sig och munnen känns mycket mycket bättre. Jag vet att det på förpackningen står att man inte sa känna någonting efter några sekunder, men jag tvivlar å andra sidan på att de då avsett att man skulle använda på Oralmedic på "djupa köttsår". Hur som helst så är jag mycket nöjd med produkten, och smärtan är bara ytterst lätt där det djupaste jacket satt. Jag ser med spänning fram mot morgondagen för att se vad som då hänt med min jättekrater nu hägrar en natt med sömn!

1 kommentar:

  1. Kan instämma i detta. Har, även jag, en krater på underläppen som jag lyckats bita mig i 2 ggr, vilket resulterat i en jätte-fläskläpp!

    Har kört med Oralmedic några ggr tidigare och är obeskrivligt tacksam för detta mirakelmedel. Det lindrar oerhört mycket eftersom den snabbar på läkningsprocessen...trots den smärta man får uthärda vid appliceringen :-P

    SvaraRadera