torsdag 25 februari 2010

Sjunde dagen nu.
Litet sår ovansidan gommen, och en riktig baddare som sitter på själva mjuka gombandet, förvånar mig inte om det finns någon mer längre ner i halsen som spökar.
Har varit med om mycket i mitt liv, men ingenting så hemskt som detta i form av smärta som inte vill ge med sig. Knaprat en del Dicoflenac för smärtan, det tar bort smärtan hur bra som helst, men tyvärr så förstör det min mage eftersom jag inte kan äta mat regelbundet på dom tabletterna pga såren i munnen. Slutat ta smärtstillande piller dvs. Fått Xylocaine Oral lösn utskrivet, tar detta när det är som värst för lokalbedövning.

Går runt som en zombie hemma, ligger mest i sängen, gör för ont, illamående, trycker på högra öronkanalen där det värsta av aften sitter.

Men jag vill påpeka att vet hur jag personligen fått detta.
Den senaste månaden har jag varit oerhört flitig med min munhygien (kände av potentiell inflammation i tandkött), borstat upp till 4ggr per dag. Senare när jag fått aftesår så läser jag mig till att SLS i tandkräm är en av orsakerna till att man får afte. Detta är iallfall inget mysterium för mig nu längre eftersom det är helt solklart att överborstandet med tandkräm innehållande SLS har orsakat mig detta helvete.

Köpte Zendium igår och vågar iallfall borsta tänderna med denna under tiden.


Här kommer iallfall en bild på den som orsakar mig mest smärta, över 10mm skulle jag tro.

Hoppas den börjar läka nu, vet inte hur mycket mer jag står ut!

/Jacob

1 kommentar:

  1. Tjena. Kvista genast iväg och köp oralmedic. Jag testade det igår för första gången. Riktigt jävla bra. Har testat typ allt annat och detta är det enda som fungerat. Smärtan till 99% helt borta. Mina blåser ser ganska exakt ut som dina. Jag var skeptisk först men det fungerade verkligen /Tobias

    SvaraRadera