måndag 4 juli 2011

Oralmedic verkar faktiskt funka riktigt bra!

Rubriken säger väl egentligen allt, men här kommer en mer utförlig beskrivning.
Jag har haft afte ända sen barndomen, liksom de flesta på min mammas sida. Jag har testat det mesta; zendium, corsodyl (med fula missfärgningar som följd), kryddnejlika (ganska bra faktiskt, munnen domnar bort under ca 30 minuter) och saltvatten (inte bra, aj, aj, aj...)
Hur som helst : de senaste dagarna har jag verkligen haft blåsan från helvetet + några till. Den värsta sitter på tungspetsen. Ni som har afte vet hur det är. Man känner sig helt handikappad, kan inte prata och äta utan att gå igenom denna tortyr, hela kroppen blir spänd, desperationen växer. Man vill operera bort hela munnen, typ. Skickade till slut ut min sambo i regnet för att köpa oralmedic - som jag läst om i denna blogg. När hon kom tillbaka stapplade jag till badrummet för att testa. Jag skrek rakt ut då jag applicerade lösningen på blåsan. Det gör verkligen, VERKLIGEN ofattbart ont att applicera oralmedic. MEN efter några sekunder bildades som en hinna över blåsan och jag känner inte av den alls lika mycket! Resultatet håller dessutom i sig! Trots att jag borstat tänderna, ätit och allt. För mig känns dethär som en revolution! Jag är säker på att ni kan föreställa er känslan av befrielse. Om detta påverkar läkningen eller ej vet jag inte, men det var helt klart värt 140 kronor för att bli av med denna helvetiska smärta. Så till alla er som ligger hemma och lider; testa!

1 kommentar:

  1. Tack!

    Det är i sanning infernaliska känslor, har för tillfället 3 stora blåsor strategiskt utplacerade runt hela munnen. Blir att ta en sväng via stan och hämta lite oralmedic för trots att det bränner grymt, är det nog bättre än att våndas med detta jämt!
    <3 Anders

    SvaraRadera