söndag 11 mars 2012

Bikarbonat i minst 15sekunder :-)

Jag har haft en hemsk "aftejävel" i munnen hela denna vecka. Den är enorm och sitter på helt fel ställe - på insidan av underläppen, precis så att man kan råka bita till den, att den kommer ikläm mellan framtänderna när man pratar eller tuggar mat. Det gör sååå ont att man nästan har lust att skära av sig hela underläppen. Fast det skulle nog inte bli så bra heller..... :-/

Något som jag brukar göra för att försöka få bort dem/lindra dem, det är att strö på Bikarbonat då och då. Det gör så fruktansvärt ont för stunden, men efteråt känns det mycket bättre! Billigt är det också, då en liten påse med just Bikarbonat inte kostar så mycket. Finns i kryddhyllan på mataffären.

Ställ dig över handfatet och strö på lite Bikarbonat på din afte, det kommer att svida REJÄLT och du kommer att dreggla en hel del. Försök att härda ut i minst 15sek innan du spottar ut det. Skölj sen ur munnen med vatten.

Mvh Marie JB

1 kommentar:

  1. Kan det verka liknande som oralmedic..? Billigare variant i så fall. Oralmedic blir ju dyrt om man har många blåsor ofta.

    SvaraRadera