måndag 27 april 2009

Hur jag fick tag på Oralmedic

Hej!

Jag beställde för ett tag sedan ett test av Oralmedic på deras hemsida. Upplevde att produkten fungerade bra även om inte smärtan försvann helt som de påstår. Det känns ganska obehagligt just när produkten appliceras, men det är det klart värt sedan.

Eftersom jag var nöjd ville jag förstås köpa Oralmedic. Det visade sig vara svårare än jag trott att få tag på produkten att köpa i Sverige. Produkten finns tyvärr inte att köpa på Apoteket utan bara hos vissa tandläkare. Jag har e-postat Oralmedic (ACO) för att få reda på var jag kan köpa produkten. De har valt att inte ens svara på e-posten.

Jag bestämde mig därför för att testa att beställa produkten från England. Jag beställde två paket oralmedic för 4,99 pund st plus frakt för 7,49 pund. Totalt 17,47 pund (ca 210 kr). De levererades med rekommenderad post idag, alltså mindre än en vecka senare. (www.chemistdirect.co.uk). Så om ni som jag söker efter oralmedic kan jag rekommendera att beställa från någon handlare i Storbritannien.

Äntligen slipper jag det värsta onda.

5 kommentarer:

 1. Hej!

  Det låter verkligen som det är värt att testa Oralmedic. När man läser på hemsidan och bloggen har inte alla varit lika nöjda men allt som kan ge pinan ett snabbare slut är ju helt klart värt ett försök.

  Jag ringde till Forsbergs Dental som säljer produkterna i Sverige. Fick tag på en person på deras kundtjänst direkt och fick tips på en tandläkare nära mig som är kund hos dem. Jag fick också tipset att be min egen tandläkare beställa hem produkten. Den säljs tydligen i 6 pack så jag förvarnades på att tandläkaren ev vill att man köper en hel låda så produkten inte blir stående. Jag hoppas få svar från min tandläkare nästa vecka om de kan hjälpa mig. Kanske kan de ta hem prover eftersom det är en ny produkt?
  / Hillevi

  SvaraRadera
 2. Hej. Oralmedic finns att köpa på apoteket i Finland och så även här på Åland. Jag tycker att det funkar bra på mig.// Gunnar från Mariehamn.

  SvaraRadera
 3. hej igen. Det här köpte jag när jag var till USA och det var kanon,inehåller Bensokain som bedövar och det bildar en skyddande hinna på såren. http://www.blistex.com/kanka.htm // Gunnar Ps. dom har många fina produkter mot afte Over there..

  SvaraRadera
 4. Har precis använt produkten för andra gången. Vid detta tillfälle på en ihärdig och ytterst illa placerad afte-blåsa på undersidan tungan som givit mig fruktansvärd smärta. Har varit snål med mitt enda paket Oralmedic men den har nu tagit bort smärtan helt från blåsan. Första gången jag använde den hann jag applicera på två blåsor med samma dosering (en vit tops och en röd tops). Fungerar väldigt bra på mig måste jag säga. /Anders

  SvaraRadera
 5. Hittade detta forum idag. Har just köpt Oralmedic men inte vågat använda den ännu. Så jag googlade lite :-)
  Jag har SLE och får afte till och från pga det. Men jag har märkt att det alltid kommer en blåsa eller fler om jag äter något som innehåller ättika tex ketchup, senap, inlagd gurka etc eller om jag äter apelsin, citron. Så nu efter skinkmackor med senap på så sitter dom där som en smäck.
  Ska se om jag vågar mig på Oralmedic sen....

  SvaraRadera