lördag 30 maj 2009

OralMedic

Jag har provat OralMedic med lysande resultat. Hoppas verkligen att medicinen kommer att fungera lika effektivt för all framtid. Den må inte lösa grundproblemet, vad det nu än är, men den löser i alla fall alla mina vardagliga problem som att prata, äta, skratta, migrän osv, som säkert de flesta på denna blogg känner till. Så här gjorde jag för att få tag i OralMedic:
Svensk distributör är Forsberg Dental. Telefonnummer till huvudkontoret är -kundservice 08-676 54 10, växel 08-676 54 00. På kundmottagningen var de väldigt tillmötesgående och kunde omgående plocka fram information om vilka tandläkare i min hemstad som beställt hem Oral Medic. Jag fick en lista på 4 st vilket resulterade i att jag 1 timme senare hade medicinen i min hand, tog den och min helg var räddad. Några timmar senare satt jag på restaurang i goda vänners lag och njöt av kvällen - lite svullen om läppen dock.

Att ta medicinen:
- det gör VÄLDIGT ont, men jag räknar med att nästa gång jag använder medicinen är min blåsa inte fullutvecklad och då gör det nog inte lika ont
- blåsan blir kritvit och dess intensiva smärta försvinner omedelbart, dock kvarstår lite värk från den starka medicinen (tänderna bör nog skyddas så gott det går)
- en ganska kraftig svullnad uppstår och består under kvällen och lite under dagen efter, men blåsan är död
- sakta men säkert reduceras blåsans storlek under ett par dagar, dock är jag helt smärtfri under tiden

Detta var min erfarenhet och jag hoppas att många fler kan hjälpas. Jag har också hört att LongoVital ska vara bra. Min dotters atopiska exem i ansiktet har just botats med dagligt intag av Aloe Vera juice, kanske kan det också ha positiv inverkan på aftebåsor.

Tack o hej!

2 kommentarer:

 1. Aloe Vera juice lät intressant. Jag använder aloeveratandcreme med gott resultat. Verkar dämpa uppkomsten av blåsorna, vilket jag tycker är det bästa alternativet. Har blåsor väldigt sällan numera.

  Läste här på Aftehemsidan att det kan ha att göra med B-vitaminet som det finns naturligt av i Aloevera.

  SvaraRadera
 2. Jag har ringt två gånger idag och pratat med Forsberg Dental på tfn 08 6765410 för att få reda på var jag kan köpa oralmedic mot afte i Malmö. Kvinnan som svarade vägrade lämna ut några uppgifter om vilka tandläkare i Malmö som säljer detta. Hon berättade att dom nyligen haft ett möte där dom bestämt detta. Argumentet skulle vara att tandläkare blev nedringda och därför inte ville att detta skulle lämnas ut. Det är ett argument som jag har väldigt svårt att förstå. Varför skulle jag vilja ringa dom, när det räcker med att jag tar reda på adressen så att jag kan gå dit och köpa det? Som det är nu så får jag ju sitta och ringa alla tandläkare i Malmö för att höra om dom säljer det. Jag har ringt 15 stycken hittills, men ingen har hört talas om Oralmedic.

  Jag har letat på internet och fått fram att tandläkare Thomas Milstam på Södra Tullgatan 3 i Malmö säljer det, men han har semester nu...

  Skulle det vara för mycket begärt av Forsberg Dental att dom kontaktar de tandläkare som de säljer Oralmedic till, och frågar om det är okej att dom publicerar deras namn och adress på en lista som dom kan lägga ut på sin hemsida. På så sätt får de tandläkare som vill gratis reklam och alla som har afte som vill prova Oralmedic slipper ringa till Forsbergs kundtjänst och till alla tandläkare.

  SvaraRadera