onsdag 9 juni 2010

33 år senare

I hela mitt liv har jag lidit av blåsor i munnen. När det kulminerade för ett par år sedan så fick jag nog. Då hade jag i princip oavbrutet blåsor som blev till stora sår o gjorde mitt liv till ett rent helsike. Gick till en läkare.. han förfärades o hade inte sett så illa o undrade hur jag stod ut. Jaa vad ska man göra- man kan ju inte hoppa från en bro.
Nåväl.. faktiskt så sade han inte som alla andra tandläkare o läkare genom åren att "man vet inte vad det beror på och jag ska skriva ut nåt som bedövar så du iaf kan äta". Han sade att han visste om en tandläkare på Östra sjukhuset i Göteborg som kunde en massa om Afte för hon hade forskat o han skulle ringa henne. Jag behöver inte säga mer .. nästa dag var jag där. Fick gurgla med ett medel i en minut o sedan dess har jag aldrig mer lidit av mina blåsor för så fort de uppkommer så gurglar jag/eller bara sätter lite direkt på munblåsan och de återbildas o blir aldrig de onda såren. Mitt liv är förändrat.. Ring Östra sjukhusets tandläkare eller nåt annat sjukhus´tandläkarmottagning och be att de tittar på just din mun. Det verkar ju finnas ett otal variationer men jag skulle tro att detta hjälper de flesta. Mirakelmedlet innehåller Cortison o jag har precis glömt vad det heter.. men nu vet ni iaf att det finns hjälp så lyssna inte på era okunniga läkare utan ring vidare! Varmt lycka till! /Ulrica

2 kommentarer:

  1. VAD heter detta mirakelmedel du talar om? Känns som att de flesta läkare är helt ute och cyklar, min sambo lider ständigt pga afte och kan knappt äta eller dricka öht.

    Hade varit kul att kunna säga till läkaren att "jag har hört att just detta medel hjälper..."

    Tack på förhand!

    SvaraRadera
  2. Ja det är ju helt meningslöst om du inte skriver vad medlet heter....herregud.

    SvaraRadera