söndag 20 juni 2010

Maximera effekten av Oral Medic?

Jag har efter tips på den här bloggen kört med Oral Medic ett tag. Anledningen till att jag skriver detta är att jag får lite olika resultat från blåsa till blåsa som jag behandlar med OM. Tänkte därför höra med er om ni märkt något liknande. Det jag funderar på är t. ex i vilket skede av aften man ska köra behandlingen. I regel så märker jag av min afte ganska så tidigt. Ska man så att säga "nip it in the bud" och köra direkt.

Jag har aldrig testat i tidigt stadie men tänkte göra det nästa gång. Anledningen till att jag funderar på om detta är bättre är att jag haft blandat resultat att behandla när det gått ett tag. Så som jag upplevt det så har OM gjort sitt jobb i ca ett dygn. Sen har den vita hinnan försvunnit och smärtan kommit tillbaka. Jag har då varit olydig och inte kört på rekommendationen på instruktionen att bara behandla samma afte en gång. Jag har då den andra behandlingen fått ung samma resultat, dvs ett dygns smärtlindring. Vad är faran att behandla flera gånger tror ni?

Skriv gärna om era erfarenheter av Oral Medic i kommentatorsfältet. Är nyfiken på hur bra det fungerar för er andra.

1 kommentar:

  1. Min erfarenhet är att man väntar lite. Du vet tills blåsan är max utvecklad, som absolut jävligast och börjar bli lite ojämn i kanterna, då man liksom inte ens kan nudda den.. Då smetar jag på batterisyran. Då brukar jag klara mig bra tills den är borta.
    Möjligen att den kan kännas lite mot slutet med absolut hanterbart. Lägger jag på oralmedic för tidigt brukar det ibland inte hjälpa fullt ut, utan som du skriver, klinga av efter någon dag.

    SvaraRadera