måndag 18 oktober 2010

Oralmedic - nu på nästan alla apotekskedjor!

Hej!

Jag heter Sofia och jobbar på ACO. Jag följer aftebloggen regelbundet och tycker det är jättekul att många har så positiva erfarenheter av Oralmedic, vår produkt mot afte. Vi har tidigare inte haft så bred distribution av produkten men för alla Oralmedic-gillare ville jag bara meddela att produkten nu finns på nästan alla apotekskedjor!:

Apoteket AB
Apotek Hjärtat
Kronans Droghandel
Apoteksgruppen
Vårdapoteket
ICA Cura

Ni som lider av afte och ännu inte provat Oralmedic kommer att gillar produkten:)!

Lycka till!

Sofia

3 kommentarer:

 1. Hej! Jag testade nyss Oralmedic. Jag har två stora after längst fram på tungspetsen, en framför nedre framtänderna och en i kinden nära överläppen.

  Min erfarenhet är inte så bra, hoppas inte jag avskräcker någon för det är värt att prova, men för mig funkade det inte riktigt.

  Jag följde instruktionerna, men att applicera på tungan gjorde helt obeskrivligt ont – som om någon stuckit en kniv i aften och vridit om (och jag har haft after i ca trettio år så jag vet vad afte-smärta är…). Smärtan försvann inte efter vattenskölj, och enligt instrux skulle man då applicera igen. Jag försökte ett par gånger till, men det gav sig inte. Det funkade bättre på afterna i kind/innanför underläpp, där behövde jag bara behandla en gång.

  Jag hade iaf extrem värk i drygt en timme efter appliceringen och sprang runt runt i lägenheten och kände mig som mannen i Munchs ”skriet”. Jag var övertygad att jag hade mångdubblat afterna eftersom det brände så i munnen.
  Men sen – smärtfritt! Paradiset. I ett dygn. Sen hade den där vita ljuvliga hinnan liksom ramlat av.

  Nu är smärtan tillbaka i alla afterna och det känns om möjligt ännu värre, samt att de två afterna på tungan förökat sig till fem.

  Jag hade kunnat stå ut med tortyren vid applicering om det var en engångsbehandling, och jag visste att den absolut inte förvärrade något. Jag vet inte om jag har någon speciellt svår form av afte, eller om de var för ”långt gångna” när jag började behandla. Men nu är jag rätt kluven till det hela. Vad har ni för erfarenhet av detta?

  Lisa

  SvaraRadera
 2. Jag har också provat Oralmedic vid två tillfällen. Först vid en afteblåsa som satt längst bak bakom visdomstanden och gjorde att jag inte kunde gapa då det var så svullet. Obeskrivlig smärta under dessa sekunder och även efteråt, men ville inte genomgå en behandling till. Men efter någon timme försvann smärtan och morgonen efter kunde jag t o m gapa bättre. Så ett bra minne från detta..

  Jag testade dock ytterligare en gång på sidan av tungan och på insidan underläppen, då gick det inte alls. Bara obeskrivlig smärta och tårar som sprutade, och hinnan försvann efter mycket kort tid precis som för "Lisa".

  Kanske passar oralmedic för afteblåsor som sitter på ställen som inte är så "öppna" ?

  Har nu varit hos specialisttandläkare på sjukhuset som gett mig en salva (dermovat) och en munskölj som blev specialbeställd på apoteket. Jag är villig att testa allt och tandläkaren var topen (jag är tandläkardotter dessutom och har provat nästan allt)

  /Rebecca

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Det här låter ju väldigt intressant. Sitter här med fem blåsor i munnen varav två riktigt stora. Önskar jag hade Oralmedic här och nu...

  /Gustaf

  SvaraRadera