tisdag 22 februari 2011

Jag har inte ätit på 4 dagar..

Alltså jag tror jag dör snart. Har haft afte i ungefär 2-3 år men aldrig så hemskt som denna gången.
Jag fick ont i halsmandlarna och därefter började jag få blåsor i hela munnen. Alltså verkligen hela munnen. Har 4 små blåsor tillochmed på min underläpp. Har blåsor på tungan, i gommen, runt tänderna - ja överallt. Kan knappt prata och det gör så sjuuuukt ont när jag äter. Det enda jag fått ner är havregrynsgröt. Men jag orkar inte.. Känns bara som om jag vill ge upp eller bara sitta och vänta tills det går över. Har provat med allt men det går inte..
Satt och grät hela natten igår för min läpp gjorde så ont att det dunkade.

Kan inte läkare ta tag i deras jobb och utforska detta mer??
Känns som om jag ska ta livet av mig snart.
Hjälp.

2 kommentarer:

  1. Hej!! Jag lider med dig och förstår precis hur du mår eftersom jag själv lider av samma pest....
    Det enda tips jag kan ge är att be din läkare om ett recept på Tramadol. Det är en smärtstillande tablett som FUNGERAR!! Det hjälper ju såklart inte mot själva problemet men man slipper i a f ha ont. Se även mitt inlägg på bloggen om detta längre bak i bloggen.
    Lycka till!!!

    SvaraRadera
  2. När du har så många blåsor samtidigt finns möjligheten att du lider av brist på vitaminer eller spårämnen, eller till och med har en underliggande autoimmun problematik. I vilket fall så borde du kanske knata iväg till VC och ta några prover. Då kan du även få recept på Andolex, som är en giftgrön munskölj som bedövar rätt bra.

    SvaraRadera