måndag 29 april 2013

Hej alla!

Det var så skönt att hitta denna bloggen. Att höra andra med samma problem och få tips och idéer. Man blir ju lätt desperat tillslut när ingenting hjälper. Har för tillfället en elaking i svalget som gör så fruktansvärt ont att jag måste gå på smärtstillande (alvedon) för att klara mig. Sover knappt om nätterna och äta är inte att tänka på. Just nu kör jag Nutrilett och naturdiets smoothie för att få i mig något. Har haft den i en vecka nu och jag tror den nått sin spets nu. Den har skapat en lokal inflammation i hela svalget. Det är svullet, jag har förstorade lymfkörtlar och lätt feber. Hoppas bara att den inte blir värre...

Blev väldigt nyfiken påtidigare bloggares inlägg om Oralmedic men är samtidigt lite nojig över smärtan vid applicering när det sitter i halsen. Fler tips och råd välkomnas självklart!

2 kommentarer:

 1. Hej det är Thomas som har provat Oralmedic.
  Jag skulle definitivt prova Oralmedic med en blåsa i svalget.
  Om du väger mellan att ha ont i en längre period eller att ha skit ont i några sekunder och sen vara kvitt den så skulle iaf jag väga åt att prova Oralmedic.
  Du gör ju självklart hur du vill, men om du provar, så va noga med att applicera på hela blåsan!

  Mvh Thomas

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag har också provat oralmedic när jag hade så ont av 3 st blåsor som satt tillsammans precis i vecket mellan tandkött och underläppen. Jag kunde inte äta! Läste mig fram till oralmedic och tänkte att det knappast kunde bli värre.. Hittade kuren på Cura apoteket vid Ica:-)
  Visst, det gör svinont vid appliceringen, på mig sved det lite ett tag efteråt, så smärtan försvann inte direkt, men det försvann efter ett par timmar och sedan var det som att komma till himmelriket! Har nu ett nytt sår på insidan av kinden väldigt långt ner och skulle vilja behandla det men vet inte hur.. Måste be sambon om hjälp ;-)
  Så våga prova!! Det är inte så farligt :-)

  SvaraRadera